COLDFUSION'IN
HİKAYESİ

Coldfusion 2016 yılında Deniz Ünver’in Ankara’da kurduğu bitki temelli, glutensiz ve rafine şekersiz, sağlıklı beslenme odaklı bir füzyon mutfağı. Kurulduğumuz günden beri yerel üreticiler ile iş birliği yapmayı ve ekolojik açıdan duyarlı olmayı temel alıyoruz.

Alışıla gelmemiş bir işleyişimiz var: Her hafta menü değiştirmek ve sürekli yeni tarifler peşinde koşmak hiç kolay değil, ama heyecanımızı taze tutuyor. Yaratıcı, yüksek kaliteli ve erişilebilir bitki bazlı gıdalar üretmek amacı ile çıktığımız bu yolculukta araştırıyor, öğreniyor ve gelişiyoruz.

Yıllar içerisinde kocaman, birbirine bağlı bir ekip oluşturduk. Bugüne kadar pek çok zorluğu birlikte aştık ve her başardığımız zorluk ekip ruhumuzu güçlendirdi. Emeği geçen herkese sevgi ile…

EKİBİMİZ