COLDFUSION'IN
HİKAYESİ
EKİBİMİZ
Kurucu
Deniz ve sebzeler her zaman iyi anlaştı. Henüz 10 yaşında, et sever bir aileye karşı vejeteryanlığını ilan eden ve uzun süren mücadelesi sonunda da kendini ailesine ispat eden Deniz, “büyüyünce ne olacaksın?” sorusuna “sebzelerden içecek yapan bir füzyon mutfağı kuracağım” diye cevap vermemiş olsa da hiçbir zaman sebzelerden ve mutfaktan uzak olmadı.
ODTÜ ve Paris’te Şehir Plancılığı okudu. Daha sonrasında Paris’te Plastik Sanatlar Bölümü’nde, Fotoğraf eğitimi aldı. Türkiye’ye döndükten sonra, uzun bir tüneli andıran bir proje ofisi deneyimi oldu. Aynı şirkette 7 yıl çalışarak genel müdür yardımcılığına kadar yükseldi. 2015 yılında, ablasının yaşadığı bir sağlık sorunu ile işinden ayrılmaya ve uzun sürecek tedavi sürecinde ailesine destek olmaya karar verdi.
Sağlıklı beslenme konusundaki ilgisi ve pratiği bu dönemde gelişti ve araştırmaları sırasında sebze içecekleri ile tanıştı. İyi beslenmenin, iyi yaşamın önemli bir parçası olduğu düşüncesi ile Coldfusion’ı kurdu.
2004 senesinde Gazi Üniversitesi Matematik bölümünü bitirdi. Bitirdiği bölüm ile ilgili iş fırsatlarını değerlendirirken içinden gelen sese kulak verip hayalini kurduğu ve tutkusu olan yeme-içme sektöründe ilk girişimini hayata geçirdi. Kısa sürede Ankara’da bilinen bir marka haline gelen işletmesini 3 şube olarak 15 yıl boyunca sürdürdü. İkinci çocuğunun doğumu ile iş hayatına bir virgül koyarak işletmelerini devretti.
Sonrasında yeni açılacak işletmeler için; konsept oluşturulması, menü planlaması, reçetelerin oluşturulması, mekânsal tasarım ve planlama konularında uygulamalar gerçekleştirdi ve danışmanlıklar verdi. Bunun dışında var olan işletmelerde kârlılığın arttırılması, yeni hedef kitlelere ulaşılması, maliyetlerin azaltılması, konsept değiştirme, kurumsallaşma gibi konularında da çalışmalar yaptı.
Bu süreçte sağlıklı, vegan ve vejetaryen beslenmeye olan ilgisinin artması ile bu alanlarda çeşitli eğitimler aldı. 2021 yılı ağustos ayında Coldfusion ile yolları kesişti. O tarihten bu yana Coldfusion markasının; “Kaynaklarımıza saygı duyarak yetiştirilen iyi ve temiz gıdalara ulaşmak ve ulaştırmak” vizyonunu gerçekleştirmek için koordinatör olarak çalışıyor.