E-Posta Üyelik

Günlük menümüzü E-posta olarak almak isterseniz üye olunuz.

21587
page-template-default,page,page-id-21587,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

COLDFUSION’IN HİKAYESİ

Kurucu – Deniz Ünver

Deniz ve sebzeler her zaman iyi anlaştı. Henüz 10 yaşında, et sever bir aileye karşı vejeteryanlığını ilan eden ve uzun süre mücadelesi sonunda da kendini aileye ispat eden Deniz, “büyüyünce ne olacaksın?” sorusuna “sebzelerden içecek yapan bir füzyon mutfağı kuracağım” diye cevap vermemiş olsa da, hiçbir zaman sebzelerden ve mutfaktan uzak olmadı.

 

ODTÜ ve Paris’de Şehir Plancılığı okudu. Daha sonrasında Paris’de Plastik Sanatlarda, Fotoğraf eğitimi aldı. Türkiye’ye döndükten sonra, uzun bir tüneli andıran bir proje ofisi deneyimi oldu. Aynı şirkette 7 yıl çalışarak genel müdür yardımcılığına kadar yükseldi. Ancak 2015 yılında, ailesinde ortaya çıkan bir sağlık sorunu ile işinden ayrılmaya ve uzun sürecek tedavi sürecinde ailesine destek olmaya karar verdi.

 

Sağlıklı beslenme konusundaki ilgisi ve pratiği bu dönemde daha çok gelişt. İyi beslenmenin, iyi yaşamın önemli bir parçası olduğu düşüncesi ile coldfusion’ı kurdu.

0